Klaessons Rör AB

Värmepumpar

När det gäller värmepumpar så jobbar vi ihop med alla olika märken, men får vi välja så rekommenderar vi helst NIBE och Euronom.


NIBEs luftvärmepumpar är utvecklade och tillverkade för att klara det nordiska klimatet. Det säger en hel del om kapaciteten. Men att NIBEs luftvärmepumpar fungerar ner till -20 grader är inte allt. Den måste även klara att starta och stanna tusentals gånger om året i ur och skur.

Euronom befinner sig i främsta ledet inom utveckling av effektiva och driftsäkra värmepumpar och värmesystem. Ända sedan företaget presenterade den första luft/vatten-värmepumpen 1977. Utvecklingsarbetet har resulterat i ett komplett program av världsledande värmepumpar och värmesystem. Euronom anpassar uppvärmningen för vårt nordiskt klimat.

Så oavsett om du planerar att anlägga en swimmingpool, glasa in uteverandan eller bygga till för tonårsbarnen, kan du dimensionera värmesystemet för ditt nuvarande behov och senare köpa exempelvis solpaneler som levererar den komfort du då behöver.

 


© 2019 Klaessons Rör AB i Jönköping Tfn: 036-12 79 03